onsdag den 31. december 2014

3 YOGA WORKSHOPS OG RESORTS AT BESØGE I DET NYE ÅR
Kære læser, hjertelig velkommen til min blog og årets sidste indlæg. 

Jeg ønsker dig rigtig godt nytår, og krydser fingre for at du får en fantastisk aften fyldt med fest, farver, venner og god mad.

I dette ekstra indlæg, som jeg skriver i anledning af det nye år der kommer, kan du læse om 3 udvalgte yoga resorts samt workshops at besøge i det nye år. En workshop kan være det perfekte redskab til fordybelse, udvide viden og erfaringer samt at møde andre mennesker og dedikerede lærere der elsker yoga ligeså højt som dig. Så trænger du til inspiration til, hvor du skal rejse hen og nyde yogaen kan du læne dig tilbage og lade sig inspirere af dette indlæg! 

Rigtig god fornøjelse! 

1. YIN YOGA WEEKEND WORKSHOP


Arrangør:Yoga Collective
Placering:Aarhus
Fra:16/1/2015 kl. 17:30
Til:18/1/2015 kl. 17:00


Nu kommer Joe Barnett til Aarhus. Joe Barnett er en af Paul Grilleys seniorlærere, så tættere på yin yogaens udvikler kommer man ikke. 


Vi har sammensat en lækker weekend til alle vores YIN-fans, der både byder på et besøg i de energetiske og anatomiske elementer af Yin Yoga.Fredag vil der være et yin/yang tema, og denne dag kan bookes uden resten af workshoppen. Lørdag og søndag veksler mellem et anatomisk og energetisk fokus punkt, som du kan læse meget mere om nedenfor. Desuden har Joe sagt ja til også at lave to klasser til Yogalærere, der gerne vil vide mere om yin yoga. (Deltagelse på disse kræver, at du også deltager på formiddagsdelene af workshoppen).

Du kan læse mange flere detaljer samt se afholderen af workshoppen fortælle om yin yoga her:  http://www.yogaudstyr.dk/kalenderevent.php?id=4715


2. YOGAFERIE I CARIBIEN

Arrangør:Mette Kopp (Pusterum.dk)
Placering:Guadeloupe, Caribien
Fra:8/2/2015 kl. 08:00
Til:22/2/2015 kl. 10:00
Guadeloupe d. 8. - 22. februar

Kom med til en oplevelse for livet:

14 dage med smukke hvide bountystrande, turkisblåt hav, skyfri himmel og hængekøjer, yoga, meditation og lækker, sund mad. 


Se det hele på www.pusterum.dk

3. Mindfulness og yoga retreat på Samsø | 26. - 29. marts 2015

Arrangør:Munonne - Charlotte & Ivan Fruergaard
Placering:Samsø
Fra:26/3/2015 kl. 16:00
Til:29/3/2015 kl. 14:00
Antal visninger:321
Et Retreat hvor vi mødes, omkring den vi er, bag alle tankerne – bag alle de historier vi ofte beskæftiger os med. Det handler om at finde hjem til den du er, når du stopper op og lytter indad.


Retreratet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil.

Det kræver ikke at du har nogen tidligere erfaring med hverken yoga, meditation eller mindfulness.

Der er altid et muligt drama, en frustration, en lidelse, en historie at beskæftige sig med. Samtidig er der også altid midt i frustrationen en stilhed, en fred, en kerne af dyb uendelig kærlighed at overgive sig til. Giv slip, fald ind i dig selv. Ind i den du er, uden dramaet. I kærlighed.


Mere info. samt tilmelding:

Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:


Jeg håber du kunne finde inspiration til din yoga i det nye år, og hvem ved, det kan være vi ses på en workshop eller retreat. Jeg ønsker dig endnu engang rigtig godt nytår, jeg håber du kommer godt ind i det nye år og får en fantastisk start ikke mindst. 

Namaste, Malene 1 kommentar: