MIN REJSE TIL INDIEN

Indien 2014 - fordybelse i yoga, meditation og uddannelse til yogalærer. 

Kære læser. Det er med stor glæde jeg endelig kan præsenterer mine oplevelser, minder samt billeder fra min rejse i Indien. Indlæggene er forsinkede, og det grundes travlhed og atter travlhed, og en sygeperiode. Jeg håber du stadigvæk gerne vil læse om mine mange oplevelser, lade dig inspirere og nyde de mange smukke billeder fra turen. 

En serie af indlæg: 

I denne serie af indlæg, vil jeg dele de mange spændende oplevelser jeg havde på min rejse til Indien, som jeg var afsted på sommeren 2014. Jeg vil generøst dele af de mange smukke billeder jeg tog på turen bl.a. af ashrammet, hvor jeg boede, yogatræningen og de 3 ture til nogle få af landets mange skatte. Du vil se billeder af det indiske landskab, natur og kultur inde i den pulserende by Mysore og ane de store kontraster, som Indien rummer. Jeg vil forsøge at beskrive turen fra ende til anden, og give dig et billede af det Indien jeg mødte, beskrive yogatræningen og meditationen, og give dig efterrefleksioner efter hjemkomsten. 

Jeg glæder mig fantastisk meget til at skrive disse indlæg, og dele alle mine utrolige, udfordrende, anderledes, skønne, forunderlige, vilde oplevelser med dig. Nedenfor kan du se en oversigt over de indlæg, som jeg vil skrive over de næste 7 uger. 

Rigtig god fornøjelse <3 

Jeg har valgt at dele Indien fortællingen op i en serie af indlæg:

1. Afrejse og ankomst- de første indtryk af Indien 

2. Velkomst ceremoni og internationale venner 

3. 1 tur: Mysore - markedstur, friske kokosnødder og hellige køer 

4. At tage en yogalærer uddannelse i Indien - at skulle undervise for første gang

5. 2 tur: det tibetanske område - tempelvisdom og fantastisk mad

6. Afslutning på kurset - afslutningsceremoni 

7. Hjemrejse, efterrefleksioner og job som yogalærer  

Jeg glæder mig helt vildt til at skrive indlæggene, og jeg håber du vil læse med, kommenterer og ellers suge til dig af min indiske oplevelse.

Namaste, Malene 

5 kommentarer:

 1. Hejsa Malene,

  hvor lyder det bare helt fantastisk:)
  Jeg har samme drøm som dig, og pengene er endelig blevet samlet sammen til turen!
  Dog synes jeg det er rigtig svært at vælge hvor man skal tage den. Der er jo et hav af steder!

  Så derfor ville jeg høre hvordan du endte med at vælge dette sted?

  mvh
  Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Helle,
   Tusind tak for din kommentar og interesse for yogi spiren.

   Det er dejligt du læser med herinde, og har lyst til at spørge mig til råds - det er du altid hjertelig velkommen til.

   Det er virkelig en jungle når man skal finde et godt sted at tage på sin yoga rejse, det kan jeg kun give dig ret i, og man får hurtigt oplevelsen af at det er svært at skelne skidt fra kanel når man skal bedømme stederne over internettet. Det der skete for mig var, at jeg var så heldig, at jeg næsten lige havde mødt en yogalærer ved Navn Jannie Mariager, og da jeg virkelig synes hendes undervisning var alletiders, så spurgte jeg hende hvor hun havde uddannet sig. På den måde lærte jeg stedet at kende, for efter hun havde fortalt lidt nærmere om det, valgte jeg selv at undersøge det nærmere.

   Jeg valgte dette kursus af flere årsager; jeg ville gerne finde noget som kunne vise mig rigtig autentisk kultur og ja, et sted med fokus på fordybelse i yogaen og meditation. Deres hjemmeside havde/ og har masser af flotte billeder og tydelige og klare beskrivelser og guides til hvordan det hele foregår - så tydeligheden var på plads, og det gav en stor tryghed omkring at vælge stedet (har trods alt aldrig været udenfor EU)

   Hvad tænker du at kurset/ rejsen/turen skal give dig? Nu bliver jeg jo nysgerrig ;-)

   Rent praktisk passede kurset super godt, fordi det kunne foregå i sommerferien, sådan det ikke ville gå ud over min skole. Derudover har de nogle meget rimelige og overskuelige priser, så jeg føler at jeg får meget for pengene. Med flybilletter, yogalærer kursus med højintensiv undervisning, kost og logi er det ca. blevet 16.000 :-) En anden ting er at de fra dag 1 har været rigtig gode til at svare på mine mails, så jeg føler mig meget tryg ved at rejse derned alene. De har flere forskellige services omkring afhentning og afsætning i lufthavnen, og det er også rigtig dejligt.

   Jeg håber du kunne bruge mit svar, og så vil jeg glæde mig til at høre hvad det er for nogle overvejelser du går med omkring at tage til Indien. Jeg glæder mig helt ekstremt meget, det bliver simpelthen så vild, overvældende, lærerig og fantastisk smuk oplevelse <3

   Namaste,
   Malene

   Slet
 2. Hejsa,

  tusinde tak for dit svar!
  Jeg har netop prøvet samme metode som dig. Men flere af mine yoga lærer, vil ikke anbefale steder, da det er en meget individuel synsning. Og så står man der og er lige vidt:)

  Jeg har været inde og kigge på site - wow det ser godt ud!! Bliver jo helt fristet:) Speicelt også prisen er da til at forholde sig til..

  Målet med mit ophold er at komme dybere i yogaen. Jeg er i forvejen yoga træner, men har "kun" tager kurser igennem DGI og Les Mills (bodyflow). Derfor vil jeg rigtig gerne ind til kernen af yogaen og hele filosofien.

  Jeg vil da ønske dig en helt fantastisk tur - og jeg glæder mig til at følge det her på bloggen:)

  mvh
  Helle

  SvarSlet
 3. Hejsa igen,

  jeg er så tæt på at bestille rejsen sammen med dig! Er total forelsket i turen <3

  SvarSlet
 4. Hvor er det fedt at du har været inde på sitet og kigge og, lyder til at være ret forelsket (sådan fik jeg det også, da jeg kiggede derinde) - er der pladser sådan du kan komme med på kurset her i juli? Det ville da være alletiders! Jeg hjælper dig gerne med de praktiske ting, hvis der skulle være behov for det!

  og, tusind tak fordi du gerne vil følge med på min blog, det betydere rigtig meget for mig - hvem ved, det kan være du kommer til at være en del af indlæggene, hvis du tager med til Indien :D

  Det glæder jeg mig til at høre mere om??

  Namaste

  SvarSlet