mandag den 4. november 2013

Velkommen til min blog, yogi spiren


  "En blog om yoga, meditation og det at være på en indre rejse"


I er hjerteligt velkomne til at være med i min gruppe på Facebook "Yogi spiren"

Hvad kan jeg mere læse om på denne blog?

Jeg  vil skrive en masse spændende indlæg om yoga og meditation baseret på mine egne personlige erfaringer. Jeg ønsker at indvie jer i og dele  de teknikker, yoga stile og asanas (yoga stillinger) som jeg finder fantastiske og givende og som har hjulpet mig på vej dybere ind i min praksis. Disse teknikker har især hjulpet mig til at opnå stor livskvalitet, fået mig tættere på andre mennesker, tættere på at kunne være i nuet, være bevidst og bevæge mig væk fra hverdagens (ofte ligegyldige) dramaer. I kan læse meget mere  mere om mig og mine grunde til at "kigge indad"  på siden "om mig".

  • Hver uge vil have et bestemt emne/ tema f.eks. "al begyndelse er svær", åndedrættet, konkrete meditations teknikker, Yoga asanas (stillinger) og meget meget mere. 
  • En gang om måneden skriver jeg et stort spændende indlæg, for eksempel er jeg igang med at planlægge at afprøve akroyoga og lave et interview med underviseren ;-) much more to come!


Nu vil jeg gerne spørge dig:

Har du selv været ude og rejse i yogaens tegn, måske på en uddannelse ligesom jeg skal eller på et retreat? 

Jeg håber i dejlige læsere vil kommenterer på mit indlæg her samt kommende indlæg, og dele jeres oplevelser og erfaringer med mig. 


  Namaste:

"The devine in me honors the divine in you"

 

 
1 kommentar: